понеділок, 16 жовтня 2017 р.


Тернівська загальноосвітня школа є опорним навчальним закладом з військово-патріотичного виховання в Черкаській області. Педагогічний колектив на чолі з депутатом районної ради Шулежком А.В. плідно працює над проблемою «Втілення козацької педагогіки в навчально-виховний процес сільської школи з певним корективом на сьогодні і завтра, на сучасне і майбутнє української нації». 

Основний акцент було зроблено на тому, що готовність захищати рідну землю, политу кров’ю багатьох поколінь працелюбних і героїчних предків, є священним обов’язком.
Шкільна спільнота урочисто відкрила меморіальну дошку випускникам школи, які віддали життя за мир і спокій вже в останній, неоголошеній війні з російським агресором. Освятив її настоятель Храму Різдва Святого Івана Хрестителя Української Автокефальної Православної Церкви отець Михайло. Присутні в знак вдячності запалили свічку пам’яті та поклали квіти до меморіалу.
На підтвердження нездоланного прагнення українців до свободи проведено урочисту ходу, очолили яку джури Тернівської сотні.







Немає коментарів:

Дописати коментар